Jobba som medium

 • Ta första eller nästa steg i din professionella spirituella verksamhet.

 • Förstå vilka kunder som har störst intresse och behov av dina tjänster.

 • Lär dig marknadsför dig själv och få ordentligt betalt för din tid.

 • Få fart på din bokningskalender och jobba extra, halv- eller heltid.

Välkommen!

I denna webbkurs får du de kunskaper och verktyg du behöver för att starta eller ta nästa steg i din spirituella verksamhet. Vi går igenom hur du marknadsför dina tjänster, fyller upp bokningskalendern och får rätt betalt för den tid du lägger ner. I 5 avsnitt och 15 separata videolektioner fördjupar vi oss i skillnaderna mellan ”vanligt” och spirituellt företagande och ser hur du, oavsett hur långt du har kommit, kan ta din verksamhet till en professionell nivå.

Målet med den här kursen är att du ska få den kunskap du behöver för att kunna bygga en stabil ekonomisk ”bas” i din verksamhet så att du kan jobba så mycket eller lite du vill. Oavsett om du jobbar som medium, healer eller med någon annan form av spirituellt utövande så får du lära dig de unika faktorer som skiljer spirituellt arbete från många andra branscher.

Smart Spirituellt Företagande är resultatet av tolv års arbete med klienter, grupper, seanser, kurser, privatelever och TV. Under åren som heltidsarbetande medium har jag insett vad som fungerar eller inte när det kommer till spirituellt företagande. Och nu är det din tur,  att få din nya eller befintliga verksamhet att börja fungera.


Sagt om Mediumkurser

5 Omdömen

Supernöjd!

Maria Ejdetjärn

Den här kursen önskar jag att jag hade gått så mycket tidigare. Kursen har gett mig så värdefulla verktyg och framförallt en knuff framåt i rätt riktning . E...

Läs mer

Den här kursen önskar jag att jag hade gått så mycket tidigare. Kursen har gett mig så värdefulla verktyg och framförallt en knuff framåt i rätt riktning . Enkelt, klart och tydligt om hur jag tar mig vidare med mitt spirituella företag . Tack Johan .

Läs mindre
5 Omdömen

En väldigt givande kurs för att lyckas med sin spirituell...

cecilia johansson

Tack för en givande, tydlig och toppenbra kurs. Många bra verktyg, tips och kunskap som kommer göra min start av att jobba som medium i eget företag, lättare...

Läs mer

Tack för en givande, tydlig och toppenbra kurs. Många bra verktyg, tips och kunskap som kommer göra min start av att jobba som medium i eget företag, lättare då jag har fått så mkt bra och användbar kunskap och material. Att dessutom kunna få med sig checklista och tillhörande ljudfil..wow.. detta är så bra. Tack Johan!

Läs mindre
5 Omdömen

Jättebra tankevurpa!

Anna Åström

Jag tackar mig själv för att jag unnade mig den här kursen, och jag tackar Johan för att den finns. Flera saker som gås igenom gör jag redan nu men det var o...

Läs mer

Jag tackar mig själv för att jag unnade mig den här kursen, och jag tackar Johan för att den finns. Flera saker som gås igenom gör jag redan nu men det var också väldigt många aha-tillfällen under kursens gång. Nu ska här pillas med hemsida och tänkas om vad det gäller målgrupper och vart var sak hör hemma och hur jag kan omvandla vissa saker till hur det passar mig. Megatack!!

Läs mindre
5 Omdömen

Mycket bra kurs!

Karin Söder

Johan beskriver Smart spirituellt företagande på ett enkelt och tydligt sätt. Bra innehåll i kursen med lagom långa videoavsnitt. Johan har en alert framtoni...

Läs mer

Johan beskriver Smart spirituellt företagande på ett enkelt och tydligt sätt. Bra innehåll i kursen med lagom långa videoavsnitt. Johan har en alert framtoning som gör att kursen känns rolig och att man vill veta mer. Han ger konkreta tips och råd för hur du kan marknadsföra och nå ut med ditt företag för att lyckas. Det här är en kurs som alla borde gå!

Läs mindre
5 Omdömen

Fantastiskt!!

Lo Ericsson

Fantastiskt bra och matnyttigt!!!

Fantastiskt bra och matnyttigt!!!

Läs mindre

Johan Poulsen

Svenska Medium Viafree

Efter 10år som medium i Stockholm flyttade jag 2017 till Öland där jag idag jobbar med readings, grupper och seanser. Jag tar emot elever för medial utveckling och driver kursportalen ”Mediumkurser”. Utöver detta jobbar jag periodvis utomlands och gör TV-programmet ”Svenska Medium” på TV3, Viafree och Viaplay.

Mitt mål med Mediumkurser är att skapa en plattform och en miljö där Du, i lugn och ro, kan börja eller fortsätta din spirituella resa. Oavsett om du jobbar som medium, healer eller med någon annan form av spirituellt utövande så har du nu möjlighet att få fart på din verksamhet. 

Och jag finns här, varje dag, för att svara på dina frågor och hjälpa dig på din resa.

Vanliga frågor

 • Vem är kursen anpassad för?

  Spirituell företagande skiljer sig från andra branscher och det vi går igenom i kursen passar oavsett om du önskar driva en verksamhet som medium, healer eller inom någon annan form av spirituellt utövande.

 • Måste jag ha ett företag?

  Nej. Smart spirituellt Företagande är en kurs för alla som önskar starta en ny, eller utveckla en existerande spirituell verksamhet. Oavsett hur långt du har kommit så är målet är att du ska få den kunskap du behöver för att kunna jobba med spirituella tjänster på ett stabilt och lönsamt sätt.

 • Vilka datum/tider är kursen?

  Kursen är helt webbaserad och du gör den i din egen takt på tider som passar dig. När du anmäler dig får du direkt tillgång till allt material och kan se alla avsnitt så många gånger du vill under 2 år.

 • Vad ingår i kursen?

  Kursen är uppdelad i 5 avsnitt och 15 separata videolektioner med fokus på spirituellt företagande. Du kan även ladda ner en checklista kopplad till kursmaterialet samt en ljudinspelning (mp3) där vi går igenom checklistan och sammanfattar varje punkt. Som elev har du också tillgång till Mediumkursers Facebook grupp där du får möjlighet att publicera t.ex. länkar till din hemsida, mm. i syftet att få feedback från mig och de andra deltagarna i gruppen.

 • Är denna kurs rätt för mig?

  Om du scrollar ner till ”Kursupplägg & Innehåll” och klickar på ”Gratis Demo” så kan du se de första två kursavsnitten helt kostnadsfritt. Om det sedan känns bra så är du varmt välkommen att anmäla dig till resten av kursen. Om du väljer att anmäla dig till hela kursen så har du alltid 14-dagars öppet köp och kan i lugn och ro testa om detta är rätt väg för dig.

Gå kursen nu

När du anmäler dig till kursen får du direkt tillgång till allt material. Du kan betala med kort och väljer själv vilket betalningsalternativ som passar dig.

Du har alltid 14 dagars öppet köp på din kurs.

Testa kursen gratis!

Om du klickar på någon av knapparna ”Gratis demo” i ”Kursupplägg & Innehåll” här nedanför så kan du skapa ett konto och se första avsnittet av kursen kostnadsfritt.

Har du redan ett konto sedan tidigare så klickar du bara på ”Gratis demo” och loggar sedan in på ditt befintliga konto.

 (Att skapa ett konto betyder bara att du får ett eget ”inlogg” på Mediumkurser, detta är gratis och du kan avsluta ditt konto när du vill.)

Kursupplägg & Innehåll

  1. Vilka är dina kunder egentligen?

  2. Det handlar om vem du är, inte vad du gör..

  3. Vanligt vs. Spirituellt företagande – Den avgörande skillnaden

  1. Hemsida – Hur sköter man den butik som står för 100% av intäkterna?

  2. Social media & Marknadsföring – Lättare och billigare än man kan tro

  3. En helhetsupplevelse – Klientens äventyr börjar långt innan ert första möte

  4. Pengar & Betalning – Att ta betalt för världens mest unika tjänster

  5. Automatisera – Fokusera på arbetet med klienter och minimera övrig (obetald) tid

  6. Tänk utanför ramarna – Låt din kreativitet hjälpa dig att nå ut till fler kunder

  7. Företagande – Ta hand om din verksamhet så tar den hand om dig

  1. Fortsätt framåt – Från kunskap till handling, se till att saker börjar hända nu!

  2. Checklista - PDF & MP3

  1. Spirituell frihet online

  2. Lyckas på Facebook

  3. Några ord om marknadsföring..

Smart Spirituellt Företagande

 • 17 lektioner

Bonusmaterial

Utöver kursens 13 grundläggande videolektioner, där vi går igenom alla delar i en fungerande spirituell verksamhet, så får du även 2 extra bonusvideos. I dessa videos pratar vi om att utforma och skapa fungerande Facebookannonser samt hur du kan börja jobba med klienter, elever och kurser, mm. online.


 • Spirituell frihet online

  Fem avgörande steg till att driva ett Smart Spirituellt Företag online.

 • Lyckas på Facebook

  Strategin för att skapa annonser som fyller upp bokningskalendern.

Gå kursen nu

Kontakt

info@mediumkurser.se