Privatlektioner

Medial Utveckling


Medial Utveckling

Det mediala sinnet är något alla har och kan utveckla. Det handlar inte om att ”lägga till” något utan snarare om att lyfta fram det som redan finns.

Under en medial privatlektion fokuserar vi på Dig och jobbar med dina intuitiva och mediala förmågor. Vi tittar på hur medial information tas emot samt hur just du tolkar olika bilder, känslor och symboler.

Oavsett om du är nybörjare eller har gått kurser tidigare så jobbar vi utifrån din aktuella nivå. Genom olika övningar ser vi vilket arbetssätt som passar bäst för just dig och hur du därifrån kan ta nästa steg i ditt mediumskap.

(Obs. Detta är inte en reading eller privatsittning, under denna privatlektion jobbar vi med att utveckla Din medialitet).

Boka din privatlektion

Alla lektioner genomförs online. När din privatlektion är betald så kommer du kunna logga in och hitta instruktioner. Du behöver inte bestämma tid/datum nu utan det gör vi tillsammans via mejl.

(För elever i kursen Smart Spirituellt Företagande eller för dig som generellt driver en spirituell verksamhet så går det även bra att boka denna tjänst. Då tittar vi på din verksamhet, vad som kan förändras/förbättras, samt hur du får allt att fungera så som du önskar).

Elevpriset gäller alla elever, både pågående och tidigare/klara.

Anmälan är stängd 🗓️

För tillfället är anmälan för nya privatelever stängd. Information om kommande antagningsperioder uppdateras snart här på hemsidan.

För dig som är tidigare/pågående privatelev så kan du boka tid som vanligt via mejl på [email protected].


”Tack för privatlektionen där jag bl.a. fick uppleva hur mediumskap kan vara när det verkligen fungerar och man får en stark kontakt med klientens anhöriga. Inga ord kan riktigt förklara hur det kändes. Din genomgång av mina förmågor var jättebra, det hjälpte mig inse både vad jag faktiskt nu kan och även hur jag ska fortsätta utveckla mina readings så att jag verkligen kan hjälpa mina klienter; genom att gå mer på djupet med det jag läser av.”

 - Lena Olsson  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tre mediala nycklar

Stillhet, Tillit & Intention

Medial utveckling


För 20 år sedan var det inte lika lätt att hitta information om ämnen som intuition och medialitet, det fanns några böcker och en och annan lärare som talade om medial utveckling.

Idag är det precis tvärt om.. Numera finns det information i överflöd och det kan nästan vara svårt att sålla ut vad som är viktigt och vart man ska börja.

Oavsett om man är intresserad av att utveckla sina förmågor för egen del, eller om man önskar ta emot klienter och jobba som medium, så finns det några grundläggande ”nycklar” när det kommer till medial utveckling:

Nyckel #1: Stillhet..

Vår intuition och medialitet kommunicerar med oss hela tiden, på jobbet, på fritiden, och där emellan. Ofta är vi alldeles för upptagna för att höra informationen och våra sinnen är distraherade av alla planer, ansvar och allt ”tänkande” vi måste göra varje dag.. Men, att sätta sin ner i en minut, ta några djupa andetag och sjunka ner i kroppen brukar räcka för att flytta fokus från intellektet till våra intuitiva sinnen. Plötsligt kan vi börja få insikter och svar på det som egentligen är viktigt i våra liv. Testa! 

Nyckel #2: Tillit..

En av de vanligaste utmaningarna när det kommer till intuition och medial utveckling är tillit, att helt enkelt våga lita på den information vi får till oss. Vi är så vana vid att ”räkna ut” allt så när vi får intuitiv vägledning så har vi ibland svårt att tro på den.. Skriv ner alla intuitiva insikter du får under en dag och se hur de stämmer, du kommer bli förvånad över hur rätt din intuition har.

Nyckel #3: Intention..

För många människor är ”intention” bara ett ord, men det är mycket mer än så. Att sätta intentionen för sin egna mediala utveckling, att tala om för sig själv att ”jag vill faktiskt lära mig använda mina spirituella förmågor” är jätteviktigt. När du bestämmer dig och sätter intentionen att utveckla din intuition och medialitet så kommer ”din kropp” att börja anpassa sig till detta. Väldigt snart har du nya fantastiska verktyg att använda i ditt liv. 🌸

Sagt om kursen

5 Omdömen

Tack!

Johanna Hagerman

Pedagogiskt, tydlig och givande kurs på alla vis. Jag känner att mitt självförtroende för mediumskapet har växt under den här tiden och härifrån ser jag möjl...

Läs mer

Pedagogiskt, tydlig och givande kurs på alla vis. Jag känner att mitt självförtroende för mediumskapet har växt under den här tiden och härifrån ser jag möjligheten att arbeta som medium. Tack för bra verktyg. Jag är supernöjd

Läs mindre
5 Omdömen

Rolig och utvecklande kurs!

jenny ljunggren

Kursen Modernt Mediumskap har gett mig flera nya verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Denna erfarenhet har sporrat mig att fortsätta min utve...

Läs mer

Kursen Modernt Mediumskap har gett mig flera nya verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Denna erfarenhet har sporrat mig att fortsätta min utveckling då jag fått goda resultat av alla övningarna. Kursen har ändrat min syn på mina egna förmågor, gett mig bättre självförtroende och utvecklat mina klarsinnen, stort tack!

Läs mindre
5 Omdömen

Ett stort steg framåt.

Sanna Salmonsson

Denna kurs har hjälpt mig otroligt i min medialutveckling. Johan är tydlig i sina beskrivningar och han är otroligt lätt/snabb att få kontakt med vid funderi...

Läs mer

Denna kurs har hjälpt mig otroligt i min medialutveckling. Johan är tydlig i sina beskrivningar och han är otroligt lätt/snabb att få kontakt med vid funderingar!

Läs mindre
5 Omdömen

Lättförståeligt

Johanna Pihlkvist

Mycket bra kursupplägg på kursen gör att man kan gå tillbaka om man känner att man behöver det. Känner stort förtroende för dig Johan och är supernöjd med ku...

Läs mer

Mycket bra kursupplägg på kursen gör att man kan gå tillbaka om man känner att man behöver det. Känner stort förtroende för dig Johan och är supernöjd med kursen 😇

Läs mindre
5 Omdömen

Mycket nöjd, mycket bra kurs

Mia-Josefin Eriksson

Jag rekommenderar denna kurs varmt, enkelt att förstå och inga krångligheter. Genomtänkt plan, man lär känna likasinnade och hjälper varandra. Trevlig stämni...

Läs mer

Jag rekommenderar denna kurs varmt, enkelt att förstå och inga krångligheter. Genomtänkt plan, man lär känna likasinnade och hjälper varandra. Trevlig stämning i gruppen, behövs hjälp får man det. Bara gott att säga!

Läs mindre
5 Omdömen

Modernt Mediumskap

anna jarstig

Jättebra kurs, väldigt tydlig och konkret med avsnitt som var lätta att förstå. Jag är så tacksam över denna kurs // Anna

Jättebra kurs, väldigt tydlig och konkret med avsnitt som var lätta att förstå. Jag är så tacksam över denna kurs // Anna

Läs mindre
5 Omdömen

Jag är klar!

Susanna Ljungberg

Mitt mål med kursen var att bli mer medveten och att lära mig hur man stänger av (och slår på) för att inte behöva vara uppkopplad hela tiden. Jag har haft ...

Läs mer

Mitt mål med kursen var att bli mer medveten och att lära mig hur man stänger av (och slår på) för att inte behöva vara uppkopplad hela tiden. Jag har haft stor framgång under övningarna och förstår nu att min känsla som jag burit med mig hela livet, är på riktigt och inte inbillning. Tack för en bra kurs, pedagogisk och lätt att ta till sig kunskapen från.

Läs mindre

Dina första mediala steg

Vägen till mediumskap

Utveckla medialitet


En ganska vanlig känsla i medial utveckling är att man inte riktigt vet var/hur man ska börja. Man känner sig jätteintresserad och inspirerad och kanske går på en reading eller medial kurs, besöker en mässa eller läser en bok.. Men, på något sätt så stannar det upp efter ett tag, vi sveps in i vår vardag och nästa gång intresset vaknar så känns det som att börja om från början igen..

Det finns två olika typer av intresse kopplade till det här, intresset för mediumskap och intresset för medialitet. Vissa människor är intresserade av att gå på privatsittningar och seanser för att få uppleva någon annan som utövar mediumskap, andra är intresserade av att utforska sina egna mediala förmågor. 

Att lära sig någonting nytt är alltid en utmaning och att inte riktigt veta hur det fungerar eller att inte se resultat direkt kan få oss att stanna upp och skjuta saker på framtiden.

Så länge jag kan minnas så har det alltid funnits en liten dimma av mystik kring medium och mediumskap, som en extra dimension som inte riktigt går att förklara, men det gör det.. Det är tyvärr den här bilden av det ”oförklarliga” som får oss att ifrågasätta våra egna förmågor.. ”Kan verkligen JAG utveckla medialitet??”.. Ja, det kan du, alla kan. 

Precis som när vi t.ex. börjar utöva någon form av fysisk motion så finns det alltid en period där det känns som att vi jobbar och jobbar men inte ser något resultat. Samma gäller för mediumskap. När du börjar öva så sätter din mediala utveckling igång, men det kan ta ett tag innan du ser resultatet. Nyckeln till all form av spirituell och medial utveckling är tålamod och som min gamla vän och mentor, det brittiska mediet Billy Cook, brukar säga:

"Instant coffee, instant tea.. but not instant mediumship.."