Medial utveckling


Välkommen!

I den här introduktionskursen går vi igenom grunderna i medialt utövande och tittar på de olika energier vi jobbar med som medium.

Du får lära dig hur mediumskap fungerar och hur du ”fångar upp” och översätter medial information. Vi gör även två övningar där du får möjlighet att testa och uppleva dina egna förmågor.

Kursen passar dig som är intresserad av ämnen som intuition, psychic förmågor och medialitet och som önskar ta första steget i din mediala utveckling.

Podcastformat


Till skillnad från våra videokurser här på hemsidan så levereras den här introduktionskursen i ett podcastformat, du kan lyssna på kursen var/när och hur många gånger du vill.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig. Kursen kommer sedan att läggas till i podcast-appen på din smartphone.

Den här introduktionskursen i medial utveckling är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting.

📱👉🏻 För att lägga till kursen i podcast-appen på din mobiltelefon så följer du bara instruktionerna efter anmälan. Om du inte skulle få det att fungera så hittar du hjälp här.

Sagt om våra kurser

5 Omdömen

Toppenbra!

Ylva Nicklasson

Johan är tydlig i vad han förmedlar, det är lätt att förstå och utföra uppgifterna även om det krävs lite mod och uthållighet. Rekommenderas varmt!

Johan är tydlig i vad han förmedlar, det är lätt att förstå och utföra uppgifterna även om det krävs lite mod och uthållighet. Rekommenderas varmt!

Läs mindre
5 Omdömen

Jättenöjd!

Jonna Göransson

Jag är så glad att jag vågade påbörja denna resa. Tycker kursen har varit mycket bra och gett en oerhört bra grund i de olika grenarna och metoderna man kan ...

Läs mer

Jag är så glad att jag vågade påbörja denna resa. Tycker kursen har varit mycket bra och gett en oerhört bra grund i de olika grenarna och metoderna man kan jobba med. Det har gjort att man har vågat testa sig fram och hitta det man själv trivs bäst med och känner att hela kursen har kantats av en mycket lugn, harmonisk och tillåtande inställninng. Supernöjd. Tack!

Läs mindre
5 Omdömen

Pedagogisk och utvecklande!

Saga Abrahamsson

En otroligt bra kurs! Genomtänkt och strukturerad. En helt ny värld öppnades för mig. Kan varmt rekommendera denna kurs. Johan är dessutom väldigt pedagogisk...

Läs mer

En otroligt bra kurs! Genomtänkt och strukturerad. En helt ny värld öppnades för mig. Kan varmt rekommendera denna kurs. Johan är dessutom väldigt pedagogisk och tydlig.

Läs mindre
5 Omdömen

Välförklarligt, genuint och grundligt

Amanda Tapper

En fantastiskt kurs där man kan jobba på/utbilda sig i sin egna takt när vardagslivet fortlöper med all dess innebörd. Det bästa är att Johan är klockren på ...

Läs mer

En fantastiskt kurs där man kan jobba på/utbilda sig i sin egna takt när vardagslivet fortlöper med all dess innebörd. Det bästa är att Johan är klockren på att snabbt ge återkoppling på alla ens frågor, genuina, utförliga och grundliga svar. En stor eloge till fantastiska dig Johan! Ser fram emot att en dag mötas i verkligheten, då du inspirerat mig till mer medialitet i mitt liv och att följa mitt kall :)

Läs mindre
5 Omdömen

Nu ska jag leva min dröm

Emma Stockman

Kursen är lätt att ta till sig. Gav struktur och den verktygslåda som jag behöver för att nu våga ta klivet rakt ut. Tänk att få leva sin "mediumdröm" på rik...

Läs mer

Kursen är lätt att ta till sig. Gav struktur och den verktygslåda som jag behöver för att nu våga ta klivet rakt ut. Tänk att få leva sin "mediumdröm" på riktigt. Tack Johan!

Läs mindre
5 Omdömen

Mycket nöjd, mycket bra kurs

Mia-Josefin Eriksson

Jag rekommenderar denna kurs varmt, enkelt att förstå och inga krångligheter. Genomtänkt plan, man lär känna likasinnade och hjälper varandra. Trevlig stämni...

Läs mer

Jag rekommenderar denna kurs varmt, enkelt att förstå och inga krångligheter. Genomtänkt plan, man lär känna likasinnade och hjälper varandra. Trevlig stämning i gruppen, behövs hjälp får man det. Bara gott att säga!

Läs mindre
5 Omdömen

Vilken resa!

Victoria Weber

Så glad att jag vågade ta steget och utveckla min medialitet! Många bra övningar och tips från Johan och fina möten från andra som ställer upp så man får öva...

Läs mer

Så glad att jag vågade ta steget och utveckla min medialitet! Många bra övningar och tips från Johan och fina möten från andra som ställer upp så man får öva. Kan varmt rekommenderas! Tack Johan, du är en bra lärare!

Läs mindre
5 Omdömen

Rolig och utvecklande kurs!

jenny ljunggren

Kursen Modernt Mediumskap har gett mig flera nya verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Denna erfarenhet har sporrat mig att fortsätta min utve...

Läs mer

Kursen Modernt Mediumskap har gett mig flera nya verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Denna erfarenhet har sporrat mig att fortsätta min utveckling då jag fått goda resultat av alla övningarna. Kursen har ändrat min syn på mina egna förmågor, gett mig bättre självförtroende och utvecklat mina klarsinnen, stort tack!

Läs mindre
5 Omdömen

Bra grund att ha

Anna Zetterberg

En mycket pedagogiskt upplagd kurs där grundförståelse och kunskap presenteras så att jag får känslan av att förstå direkt. Trevlig miljö och bra kvalitet på...

Läs mer

En mycket pedagogiskt upplagd kurs där grundförståelse och kunskap presenteras så att jag får känslan av att förstå direkt. Trevlig miljö och bra kvalitet på ljud och bild. Innehållet i kursen, stöd och fb gruppen som ingår gör att jag bara har gott att säga. Oavsett om du är medial eller inte kommer du få ut massor av kursen.

Läs mindre
5 Omdömen

Mycket rolig och lätt att förstå

Eva Kängström

Jag började helt novis med denna kurs och hade en bild av att det skulle vara både krångligt och svår och inte minst utelämnande om vad jag kunde förmå eller...

Läs mer

Jag började helt novis med denna kurs och hade en bild av att det skulle vara både krångligt och svår och inte minst utelämnande om vad jag kunde förmå eller inte. Det försvann ganska så omgående kan jag säga. Johans kurs är väldigt pedagogiskt upplagd och lätt att förstå. Övningarna ger mersmak, för när man gjorde som kursplanen såg ut, så lossnade det undan för undan. Det blev roligt och gav mersmak av allt. Johan lotsade mig och kursdeltagarna hela kursens gång med tips och svar på frågor man kunde tänkas ha, alltid så fanns han där och svarade.. Tack Johan för den kunskap du delade med dig av. Kan varmt rekommendera denna kurs.

Läs mindre
5 Omdömen

Tack!

Johanna Hagerman

Pedagogiskt, tydlig och givande kurs på alla vis. Jag känner att mitt självförtroende för mediumskapet har växt under den här tiden och härifrån ser jag möjl...

Läs mer

Pedagogiskt, tydlig och givande kurs på alla vis. Jag känner att mitt självförtroende för mediumskapet har växt under den här tiden och härifrån ser jag möjligheten att arbeta som medium. Tack för bra verktyg. Jag är supernöjd

Läs mindre
5 Omdömen

Rekommenderas varmt!

Marika Blomberg

Kursen Modernt Mediumskap rekommenderas varmt! Den fokuserar på det viktigaste och låter kursdeltagarna utveckla sitt mediumskap i egen takt, oavsett om man ...

Läs mer

Kursen Modernt Mediumskap rekommenderas varmt! Den fokuserar på det viktigaste och låter kursdeltagarna utveckla sitt mediumskap i egen takt, oavsett om man är nybörjare eller är lite mer erfaren. Johan är en mycket bra lärare, lätt att "hänga med" i kursen och den bidrar till att människor möts och utvecklas på ett härligt sätt!

Läs mindre

Johan Poulsen

Johan Poulsen Mediumkurser

Efter 10år som medium i Stockholm flyttade jag 2017 till Öland där jag idag jobbar med sittningar, grupper och seanser. Jag tar emot elever för medial utveckling och driver kursportalen ”Mediumkurser”. Utöver detta jobbar jag periodvis utomlands och gör TV-programmet ”Svenska Medium” på TV3, Viafree och Viaplay.

Mitt mål med Mediumkurser och Modernt Mediumskap är att skapa en plattform och en miljö där Du, i lugn och trygghet, kan börja eller fortsätta din mediala resa. 

Mediumkurser är inte bara en hemsida utan jag finns här för att guide dig, svara på dina frågor och hjälpa dig i din utveckling, varje dag! 

Medial Utveckling

Allt är energi

Hej!

Ett populärt ämne som det talas mycket om i medial utveckling är Energi, och det är helt förståeligt eftersom ALLT är energi. Speciellt för oss som är intresserade av intuition, psychic förmågor och medialitet så spelar energi en viktig roll. Vi är energi, allt runt omkring oss är energi, och andra sidan är energi.

Det vi gör i en privatsittning med en klient är att vi blandar vår energi (aura) med klientens energi. Vi vet vad som är ”vårt” (vilken energi/känsla som tillhör oss) och kan därigenom känna det ”nya” som kommer in (energin av klienten eller energin från andra sidan).

Sedan använder vi vår kropp och våra sinnen (”Clairs”) för att översätta den nya energin till information. Efter lite övning och erfarenhet så blir våra ”Clairs” (t.ex. klärvoajans) allt tydligare och vi kan då använda den för att jobba med klienter och göra mediala privatsittningar.

Energi är ett neutralt fenomen och det är bara vår tolkning av energin som kan uppfattas som negativ eller positiv, ljus eller mörkt. När det gäller en psychic-reading, när vi läser vår klients energi, så ”är den vad den är” och istället för att göra en bedömning av energin så förmedlar vi bara vad vi får till oss.

Samma sak i en medial sittning. De själar vi får kontakt med på andra sidan är klientens nära och kära, familj och vänner som har gått vidare, och den enda ”frekvens” som är tillräckligt stark för att nå fram är en frekvens av kärlek.

För att helt kunna förstå hur allt det här fungerar så måste vi uppleva det själva. Oavsett hur mycket vi läser om ämnen som intuition och medialitet så kommer det en dag då vi måste börja utforska våra egna förmågor, göra övningar och lära oss hur just vår medialitet fungerar.

Att gå en medial utvecklingskurs är ett jättebra första steg på den här resan. Till skillnad från många andra ämnen så kan medialitet vara ett ganska abstrakt koncept och det är väldigt vanligt att man inte riktigt förstår i början. Men ge det lite tid, gör övningar och fortsätt utforska dina förmågor så kommer svaren och den mediala informationen att bli tydligare.

 

Välkommen till Mediumkurser!

Mvh /Johan