Medial Utveckling

Medial Utveckling

Privatlektioner

Det mediala sinnet är något alla har och kan utveckla. Det handlar inte om att ”lägga till” något utan snarare om att lyfta fram det som redan finns.

Under en medial privatlektion fokuserar vi på Dig och jobbar med dina intuitiva och mediala förmågor. Vi tittar på hur medial information tas emot samt hur just du tolkar olika bilder, känslor och symboler.

Oavsett om du är nybörjare eller har gått kurser tidigare så jobbar vi utifrån din aktuella nivå. Genom olika övningar ser vi vilket arbetssätt som passar bäst för just dig och hur du därifrån kan ta nästa steg i ditt mediumskap.

(Obs. Detta är inte en reading eller privatsittning, under denna privatlektion jobbar vi med att utveckla Din medialitet).

Boka en privatlektion:

En privatlektion i medial utveckling kostar 1500kr och är 60min. (Mediumkursers elever betalar 1200kr för en privatlektion).    

Alla lektioner genomförs online via Skype och i samband med din bokning får du ett mejl med instruktioner om hur du bör förbereda dig inför din lektion.

För att boka din privatlektion så skickar du ett mejl till: info@mediumkurser.se så återkommer jag med alternativ på lediga tider. Vid eventuella frågor når du mig på samma mejladress.

Du kan betala din lektion via Swish eller kortbetalning online.

(För elever i kursen Smart Spirituellt Företagande eller för dig som generellt driver en spirituell verksamhet så går det även bra att boka denna tjänst. Då tittar vi på din verksamhet, vad som kan förändras/förbättras, samt hur du får allt att fungera så som du önskar).


Välkommen! 🌸

/ Johan

”Tack för privatlektionen där jag bl.a. fick uppleva hur mediumskap kan vara när det verkligen fungerar och man får en stark kontakt med klientens anhöriga. Inga ord kan riktigt förklara hur det kändes. Din genomgång av mina förmågor var jättebra, det hjälpte mig inse både vad jag faktiskt nu kan och även hur jag ska fortsätta utveckla mina readings så att jag verkligen kan hjälpa mina klienter; genom att gå mer på djupet med det jag läser av.”

 - Lena Olsson  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️